GAL Muntii Macinului – Dunarea Veche publica ghidurile solicitantului – M5, M6, M7, M9 in consultare publica

Publicat în: 15 Mai 2017 @ 16:45
GAL MUNTII MACINULUI – DUNAREA VECHE publica, in varianta consultativa,  Ghidurile Solicitantului pentru masurile SDL:

M5/6A – Sprijinirea antreprenoriatului si incubarea micilor afaceri in turism in teritoriul Muntii Macinului – Dunarea Veche
Anexa 7 – LISTA CODURILOR CAEN ELIGIBILE

M6/6A – Sprijinirea antreprenoriatului non-agricol si crearea de locuri de munca in teritoriul Muntii Macinului – Dunarea Veche
Anexa 7 – LISTA CODURILOR CAEN ELIGIBILE

M7/6B – „Cosul” serviciilor de baza in teritoriul Muntii Macinului – Dunarea Veche

M9/6B – Valorificarea turistica a patrimoniului natural, istoric si cultural al teritoriului Muntii Macinului – Dunarea Veche

Ghidurile solicitantului în versiune consultativă sunt publicate pe pagina web a GAL MUNTII MACINULUI – DUNAREA VECHE – www.galmuntiimacinului.ro.

Persoanele interesate pot transmite observații și propuneri de modificare a Ghidului Solicitantului pentru Masurile M5/6A, M6/6A, M7/6B si M9/6B la adresele de e-mail office@aspir-leader.ro sau office@galmuntiimacinului.ro, în termen de max. 10 zile calendaristice de la data publicării pe site-ul GAL.

Data deschiderii sesiunilor de depunere a proiectelor la GAL MUNTII MACINULUI – DUNAREA VECHE este data lansarii apelului de selectie pentru masura respectiva.

Apelul de selectie va fi publicat in sectiunea APELURI DE SELECTIE ACTIVE pe www.galmuntiimacinului.ro si va fi insotit de toate anexele necesare depunerii proiectului.

Va sfatuim sa va elaborati proiectul urmarind varianta finala a Ghidului Solicitantului, care va fi publicata pe pagina web a GAL Muntii Macinului – Dunarea Veche (Sectiunea MASURI DE FINANTARE / GHIDUL SOLICITANTULUI SI ANEXELE).

Pentru orice neclaritati privind accesarea finantarilor nerambursabile acordate prin intermediul Strategiei de Dezvoltare Locala a GAL MUNTII MACINULUI – DUNAREA VECHE, ne puteti contacta la numerele de telefon: 0746 290 266, 0742 246 828, 0742 246 827 sau ne puteti scrie la office@aspir-leader.ro sau office@galmuntiimacinului.ro.